سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بسم اللهِ الرَّحمن الرَّحیم
وبلاگ گروهی بصیرت
صفحه اصلی ای میل مدیر وبلاگ شناسنامه مدیر وبلاگ
فَمَن أبصَرَ فَلِنَفسِهِ وَ مَن عَمِیَ فَعَلَیها (انعام/104)
یک نگاه
 عکس از فارس نیوز

یک سخن
مقام معظم رهبری:

ما احتیاج داریم به اقدامات شجاعانه. یکى از چیزهائى که من در مورد این دولت خدا را شکر میگویم، همین است که شجاعت اقدام وجود دارد. با تردید، با تزلزل، با ترس و لرز نمیشود کارهاى بزرگ را انجام داد؛ لازم است با شجاعت وارد شد. البته شجاعت به معناى بیگدار به آب زدن نیست. بررسیها باید انجام بگیرد، فکر صحیح باید بشود، وقتى به نتیجه رسیدیم، بدون تردید و تزلزل بایستى اقدام کنید. «وشاورهم فى الامر فاذا عزمت فتوکّل على اللَّه»؛ مشورتهایت را بکن، بررسیها را بکنید، جوانب را خوب بسنجید، وقتى به نتیجه رسیدید، آن‏وقت به خدا توکل کنید و وارد میدان بشوید. این شجاعت لازم است.

البته وارد بعضى از میدانها شدن، مشکلاتى هم ایجاد میکند؛ شکى نیست؛ اما این مشکلات، مثل مشکلات کندن یک چاه عمیق است براى رسیدن به نفت؛ بدون مشکل که نمیشود. این، شبیهِ آن مشکلات است. این مشکلات را همه تحمل میکنند براى اینکه به نفت برسند؛ براى اینکه به آب برسند. معدن را میکاوند، براى اینکه به کان و ماده‏ى ارزشمند کانى برسند. این مشکلات از این قبیل است. حالا همین مسئله‏ى بنزین از جمله‏ى همین کارهاست. این کار شجاعانه‏اى بود؛ خوب شد انجام گرفت. جوانبش را درست ملاحظه کنند و پیش ببرند. من در گزارشها خواندم، گمانم چهل‏هزار میلیارد تومان ما یارانه‏ى انرژى میدهیم! اگر ما بتوانیم این را بتدریج کم کنیم، این مبلغ گزاف و کلان، صرف چه خواهد شد؟ صرف مدرسه، صرف جاده، صرف زندگى مردم، صرف اشتغال، صرف سرمایه‏گذاریهاى گوناگون، به جاى اینکه در راه دود کردن کالائى صرف شود که ما آن را از بیرون وارد کنیم. بعضى ایراد خواهند گرفت. این ایرادها همیشه هست.

یک مسئله‏ى دیگرى که به نظر من در خور توجه است و خوب است و قضاوت من در این مورد در معرض نظر دوستان قرار بگیرد، این مسئله‏ى سفرهاى استانى است. سفرهاى استانى بسیار کار خوب و برجسته و لازمى بود و من واقعاً تعجب میکنم که بعضیها چطور کارى را که این‏جور واضح است که خوب است، انکار میکنند و زیر سئوال میبرند.

برادران و خواهران عزیز! مواظب خودتان باشید. آدمهاى فاسدى که اسمهایشان را شنیده‏اید یا توصیفشان را مى‏شنوید، اینها از اول که فاسد نبودند؛ یک وقت یک لقمه‏ى چرب و نرمى، دهن شیرین‏کنى - دانسته یا ندانسته - کسى توى دهن اینها گذاشته، به کامشان شیرین آمده، بعد لقمه‏ى بعدى و لقمه‏ى بعدى را خودشان برداشته‏اند و شده‏اند فاسد. خیلى مراقب باشید.

خوشبختانه کشور در حال پیشرفت است. این را هم دوستان ما میدانند، هم دشمنان ما میدانند. بحمداللَّه ما در همه‏ى زمینه‏ها در حال پیشرفتیم؛ هم در زمینه‏ى سازندگى در داخل کشور، هم در زمینه‏ى ترمیم روحیه‏ها. انگیزه‏مندى و تحرک و علاقه‏ى در جوانها، چیز خیلى محسوسى است. جوانهاى ما حقاً و انصافاً در میدانند و داراى انگیزه‏اند و آماده‏ى کارند؛ تشنه‏ى کارند.

از خداوند متعال توفیق میخواهیم ما را هدایت کند؛ دست ما را بگیرد؛ به همه‏ى شما برادران و خواهران عزیز توفیق عنایت کند؛ رئیس‏جمهور محترم، اعضاى هیئت دولت و مسئولان بلندپایه‏ى دستگاههاى گوناگون اجرائى را ان‏شاءاللَّه مشمول تفضلات و هدایتهاى خود بکند.
آرشیو نویسندگان
توجه: به دلیل اعتراض به تیم مدیریت پارسی‏بلاگ این وبلاگ تعطیل شده است.
جمعه 86/5/5
ضرغامی مردی فانوس به دست

 مهندس ضرغامی

اردیبهشت ماه سال 1383 بود. شایع شده بود که معاونت امور استان‏های سازمان صدا و سیما، به جای دکتر لاریجانی بر مسند ریاست تکیه خواهد زد. در نمایشگاه بین المللی کتاب، بخش نمایشگاه مطبوعات، به عنوان سردبیر در غرفه‏ی ماهنامه خیمه بودم. مهندس ضرغامی به اتفاق یکی دو تن از اعضای خانواده‏اش سری به غرفه زد. در بدو ورود لبخندی به لب داشت و پس از سلام و علیک مختصری گفت:«بچه مسلمان‏ها را باید فانوس به دست گشت و پیدا کرد!» کلی ما را تحویل گرفته بود. یعنی ما را از زمره‏ی معدود بچه‏مسلمان‏ها به حساب آورده بود. در شماره بعدی مجله (خیمه 14) و در بخش «از نمایشگاه مطبوعات چه خبر؟» آوردم: 

مردی فانوس به دست
مهندس عزت الله ضرغامی نیز در حالی که هنوز ریاستش بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران رسمی نشده بود، به اتفاق فرزندان خود، لحظاتی را با اعضای تحریریه‏ی خیمه گذراند. وی گفت:« بچه مسلمان‏ها را باید فانوس به دست گشت و پیدا کرد.» آن گاه در دفتر یادبود چنین نوشت:«نشریه‏ی خیمه ارزشی، خواندنی و جذاب است. از دست اندرکاران آن سپاس‏گزارم.» 

 دفتر یادبود خیمه در نمایشگاه

و در پاسخ دوستی که به میان تیتر (فانوس به دست بودن ضرغامی) اعتراض محترمانه‏ای کرد گفتم:«مهندس یا تعارف می کند یا اشتباه؛ این حرف مربوط به قبل از انقلاب است. الآن بچه مسلمان‏ها همه جا هستند. آن هم بچه مسلمان‏های متخصص، کاربلد، خلاق و مخلص. نیازی به فانوس هم نیست.» و ابراز امیدواری کردم که مهندس بچه مسلمان‏ها را پیدا کند و کارها را به دستشان بسپرد.
به هر تقدیر صدا و سیما پا به پای مردم حرکت کرد و به عنوان یک رسانه‏ی ملی در برابر غول وحشی و نامرد خبری غرب ایستاد. توسعه‏ی کمّی و کیفی چشم‏گیری پیدا کرد و چندین شبکه‏ی 24 ساعته فعال شد. بسیاری از تولیدات خار چشم دشمنان داخلی و خارجی ِ نظام گردید. در کنار خدمات فراوان، اشکالاتی هم وجود داشته است. اشکالات و کاستی‏هایی که خیلی‏اش ساختاری و به یادگار مانده از دو مدیر قبلی است. اکنون موجی ایجاد شده و بنا بر عادت همگانی، که تا مسئله‏ای باب می شود مردم خود را از سر تکلیف به معرکه می‏رسانند تا نقشی (تقلیدی یا از سر خلاقیت) ایفا کنند، خیلی‏ها در حال پرداختن به کاستی‏های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هستند. این جانب هم منکر ایرادات و کاستی‏ها نیستم، اما به دوستان توصیه می‏کنم که یادشان باشد خدمات را هم در نظر داشته باشند. به تک‏تک برنامه‏های سیاسی و خبری و تحلیلی و ورزشی و علمی و تفریحی و آموزشی و مذهبی و  تاریخی و ... بیندیشند. مبادا این همه تلاش مؤثر و خدمات ارزنده را نبینیم! همچنین به مشکلات کار رسانه، به ویژه این رسانه‏ی عظیم توجه داشته باشیم. به قول دوستان، «آنتن نمی تواند معطل بماند.» و کسی تا از نزدیک دستی برآتش نداشته باشد، نمی‏داند مفهوم «معطل ماندن آنتن» چیست؟!
دوستان! نقد کنید، کاستی ها را بگویید و راه کار ارائه دهید؛ اما فراموش نکنید که موضوع یادداشت تان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است؛ با همه خدماتش و با تمام اهتمامی که مسئولینش برای به کار بستن دستورات و توصیه های مقام معظم رهبری به خرج می دهند. یا علی!



ای میل خود را وارد نمایید تا از به روز شدن این وبلاگ مطلع شوید.
 
 RSS 






ترجمه قالب توسط امیر عباس

فهرست یادداشت‏های این وبلاگ
ضرغامی مردی فانوس به دست - وبلاگ گروهی بصیرت
مدیر وبلاگ: امیر عباس